Poděkování a přání

  • Post published:3.2.2022

Vážení rodiče, milí žáci, kolegové a zaměstnanci,

máme za sebou pololetí školního roku.

Pololetí, které nebylo úplně lehké, byť děti mohly chodit do školy a učit se, i tak jsme se potýkali s mnoha karanténami, izolacemi a neustálým testováním. Většina tříd také znovu okusila distanční či hybridní výuku, některé i opakovaně.

I přes všechna omezení se snažila škola žít svůj normální život. A tak jsme se radovali z mnoha povedených akcí. Od úvodní společné snídaně, po sportovní, plavecké kurzy, lyžařský kurz pro 7. a 8. ročníky, školní i okresní kola soutěží a olympiád a mnohé jiné třídní, preventivní, kulturní či sportovní akce.

Všem učitelům a dalším zaměstnancům patří mé poděkování za odvedenou práci a nasazení. A speciální děkuji (slovy paní zástupkyně) všem třídním učitelům za jejich „nonstop“ služby v COVIDOVÉM šílenství, za spolupráci při „uvalování“ tříd do karantén, kdy byli ve spojení s rodiči téměř 24 hodin denně, víkend – nevíkend.

Za tím vším stojí mnoho času a vstřícnosti ke změnám, k suplování, někdy z minuty na minutu, ale i ochoty a pochopení.

Rodičům děkuji za chápavý přístup při vyhlašování karantén, vašeho postoje a spolupráce si velice ceníme.

Po pátečních pololetních prázdninách tento rok rovnou následuje týden jarních prázdnin (7. 2. – 11. 2.), na který se všichni jistě těšíte. Užijte si zasloužené prázdniny a načerpejte nové síly.

Přeji vám všem – dětem, rodičům, pedagogům i ostatním zaměstnancům hodně zdraví, spoustu zážitků, ať už se sněhem, nebo jen s odpočinkem.

Těšíme se na vás opět po prázdninách, ve škole se sejdeme v pondělí 14. února.

                                                                             Daniela Pořízková, ředitelka školy