Svátek zvířat

  • Post published:11.10.2022
Oslava dne věnovaného zvířatům neminula naši školu ani letos. Žáci všech tří devátých tříd již týden či dva v předstihu vymýšleli, jak slavnostní den co nejzajímavěji připravit pro své mladší spolužáky. Zpočátku nebylo snadné vžít se do těch nejmenších, ale s trochou úsilí nakonec vznikly stezky tří různých obtížností pro kategorie I. ročník, dále II. a III. ročník a pro největší prvostupňové – IV. a V. ročník. Disciplíny různého druhu našly svá stanoviště ve všemožných zákoutích školy a vyžadovaly bystrý úsudek, soustředění, rychlost a některé i fyzickou zdatnost. 
Dopolední akce s tematikou zvířat a přírody celkově se zdařila z pohledu zúčastněných velkých i malých dětí a také nás učitelů. Jednu z reflexí ze strany žáků pro zajímavosta a pár fotek přikládáme níže.
 

,,Dne 4. října byl svátek zvířat. Na oslavu byla ve škole zvířecí stezka od deváťáků. A bylo tam např. zvířecí pexeso, skoky do dálky podle zvířat, kvíz, říkání zvířat anglicky, co je pod dekou, přiřazování stop k zvířatům. Vše nás moc bavilo. 

Moc děkujeme deváťákům ze tříd 9. A, 9. B, 9. C.“

 

Anička Balarinová 4. A, Týna Dolejšová 4. A a Eliška Valocká 5. B